Afbeelding

Een beleving creëren bij uw merk?

Dat kan bij Twepa. Bedrukte bakjes of bekers voor uw event. wegwerpmateriaal dat een boodschap overbrengt op uw bezoekers en klanten. Slim. Je werk goed en hygiënisch kunnen doen is ook belangrijk. Dit weten wij als geen ander. Daarom hebben wij diverse persoonlijke beschermingsmiddelen in ons assortiment. Van Nitril handschoenen, haarnetjes en overschorten tot onderzoekstafelpapier. Sterk. En dat werkt.

Afbeelding

Biologisch afbreekbaar

Met hout, PLA, karton en maïs, bieden wij u biologisch afbreekbare artikelen aan en daarmee maakt u het verschil het milieu. Het grote deel van ons assortiment wordt hiermee gevuld en wij geloven dat u hier ook uw meerwaarde kan uithalen.

Handschoen blauw nitril poedervrij maat L Aachen

Nitril handschoenen zijn vervaardigd uit 100% synthetisch nitril en vormen zich uitstekend naar de hand en zijn absoluut allergievrij. Zeer geschikt voor de medische sector, coatings/verf industrie en de fijn chemische sector. De Aachen handschoenen voldoen aan maar liefst 5 EU-normen; EN374, EN455, EN420, EN388 en norm ASTM F 1670 & 1671

Bekijk in webshop

Bagastro bord rond krimp Ø120xh15mm

Bagastro is de nieuwe productlijn van Sier Disposables gemaakt van 70% suikerriet pulp en 30% FSC hout pulp. Dit product is Eco Friendly omdat hij helemaal biologisch afbreekbaar is. Prachtig om eten op te presenteren en te serveren dus!

Bekijk in webshop