Doos op maat

Kartonnen dozen op maat

Ongeacht wat je verkoopt of verstuurt, het scheelt enorm in ruimte en daardoor transport kosten als je dozen op maat laat maken. Zo vervoer je geen lucht en heb je minder beweging van je producten in de doos. Met een verzenddoos of kartonnen verpakking op maat hoef je dan ook geen opvulmateriaal meer te gebruiken. Daarnaast komt een kartonnen verpakking die naadloos aansluit op je product een stuk professioneler over. Tenslotte zijn er ook producten die simpelweg niet passen in de standaarddozen die door dozenleveranciers worden aangeboden. Dit dozendilemma lossen we graag voor je op met onze Boxmaker machine. Hiermee maken wij uit eindloos karton op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Al vanaf 1 doos op maat besteld, en geleverd binnen 2 tot 5 werkdagen.  

7 Fefco nummers op maat gemaakt

Wij kunnen met onze Boxmaker machine op dit moment 7 modellen dozen maken.

  • Amerikaanse vouwdozen op maat

  • Overslaande klep dozen op maat

  • Kartonnen platen op maat

  • Wikkel dozen op maat

  • Schilderij dozen op maat

  • Post dozen op maat

  • Bodem+ deksel dozen op maat


Daarnaast kan je uiteraard door creatief de lengte breedte en hoogte in te vullen ook verzendkokers op maat laten maken.

Enkelgolf en dubbelgolf dozen op maat

Bij het maken van dozen op maat heb je de keuze uit 3 soorten karton:

  • B golf van 3 mm enkel golf karton

  • EE golf van 3 mm dubbel golf karton

  • EB golf van 4.5 mm dubbel golf karton

Grote, kleine en langwerpige dozen op maat gemaakt

We werken met 3 verschillende breedtes eindloos karton. Doordat we eindloos karton van 80 cm, 100 cm en 135 cm breed gebruiken kunnen we zeer grote dozen maken, terwijl we ook de zo klein mogelijke variant kunnen kiezen om zo goed mogelijk gebruik te maken van de grondstoffen. Aan de andere kant kan je met eindloos karton zeer lange kartonnen kokers op maat maken. Door deze combinatie kan je zeer langwerpige, brede of hoge dozen op maat configureren. Ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld partytenten of honkbalknuppels verkopen. 

Levertijd dozen op maat

Door op een efficiënte manier verschillende orders in te plannen kunnen wij garanderen dat we orders onder de 500 stuks binnen 10 werkdagen leveren, maar vaak binnen 2 tot 5 werkdagen. Orders onder de 200 stuks leveren we echter vaak al binnen 2-5 werkdagen. Dit grote verschil in vergelijking met levertijden van onze concurrenten is dat wij een eigen machine hebben met eigen operators in ons eigen dozenmagazijn. Deze operators zijn zeer gespecialiseerd in het op maat van maken van dozen en doordat ze bij ons in Enschede op locatie werken kunnen we zeer korte lijntjes houden. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat de grondstoffen voor het maken van dozen altijd ruim op voorraad zijn. Mocht je nou nog sneller je dozen op maat ontvangen, we kunnen in overleg ook spoedorders doorvoeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kost een doos op maat?

De prijs voor een op maat gemaakte doos verschilt enorm per model, karton dikte, aantal en formaat. Wanneer je een klein aantal dozen wilt kopen zijn de kosten per doos aan de hoge kant omdat wij natuurlijk opstartkosten hebben. Naarmate je meer dozen bestelt, zie je echter al gauw dat de prijs snel afneemt door de staffels, totdat je niet heel ver van een doos uit voorraad zit. Dozen op maat blijven wel altijd duurder dan standaard dozen omdat het maatwerk is. 

Dozen op maat sample

Indien je liever eerst ziet en dan gelooft sturen we graag samples naar je toe. Je kan dit zelf regelen door via de website 1 doos op maat te bestellen en daar dan de orderverwerkingskosten over te betalen. Mocht de sample bevallen dan brengen we die orderverwerkingskosten in mindering op je tweede bestelling. Zo weet je precies wat je kan verwachten en kan je daarna je dozen op maat laten maken.

Bedrukte dozen op maat

Je kan ook je op maat gemaakte dozen bedrukken bij Twepa. Wij bieden ook bedrukte dozen op maat in verschillende modellen en druktechnieken aan. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze bedrukte dozen pagina.

Toch liever een doos uit voorraad? Bekijk dan ons complete dozen assortiment