Doos op maat

Wat je ook verkoopt of verstuurt, je bespaart enorm in ruimte en transportkosten als je dozen op maat laat maken. Daarnaast oogt een kartonnen verpakking die naadloos aansluit op je product een stuk professioneler. En dan zijn er ook nog producten die simpelweg niet passen in de standaard dozen. Dit dozendilemma lossen we graag voor je op met onze Boxmaker. Deze machine maakt uit eindloos karton dozen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Al vanaf 1 doos op maat besteld en geleverd binnen 2 tot 10 werkdagen.

Binnen 1 minuut een prijsopgave

Configureer binnen 1 minuut het ideale formaat voor jouw doos op maat. Je krijgt dan direct een prijsopgave via onze dozen op maat configurator

Je vindt deze configurator op Dozencentrale.nl, onze dochteronderneming. Als je bij Twepa klant bent is het mogelijk om dozen op maat op rekening te bestellen.

9 Fefco modellen op maat gemaakt

Wij kunnen met onze Boxmaker 9 verschillende modellen maken:

 • Open vouwdozen op maat (0200)
 • Amerikaanse vouwdozen op maat (0201)

 • Overslaande klepdozen op maat (0203)

 • Kartonnen platen op maat (0110)

 • Wikkeldozen op maat (0409)

 • Schilderijdozen op maat (0412)

 • Kleine postdozen op maat (0421)

 • Grote postdozen op maat (0413)
 • Bodem deksel dozen op maat (0331)

Daarnaast kun je door slim de lengte, breedte en hoogte in te vullen ook verzendkokers op maat laten maken. Configureer gemakkelijk zelf jouw ideale doos.

Enkelgolf en dubbelgolf dozen op maat

Bij het maken van dozen op maat heb je de keuze uit 3 soorten karton:

 • B golf van 3 mm enkelgolf karton

 • EE golf van 3 mm dubbelgolf karton

 • EB golf van 4,5 mm dubbelgolf karton

 • EB golf van wit 4,5 mm dubbelgolf karton

Grote, kleine en langwerpige dozen op maat gemaakt

We werken met 3 verschillende breedtes eindloos karton van 80 cm, 100 cm en 135 cm breed. Daarmee kunnen we indien gewenst zeer grote dozen maken. We gebruiken altijd de zo klein mogelijke variant om optimaal gebruik te maken van de grondstoffen. Daarnaast kunnen we met ons eindloze karton zeer lange kartonnen kokers op maat maken. Langer dan de standaard kokers. Ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld partytenten of honkbalknuppels verkopen en op zoek zijn naar een passende doos.

Levertijd dozen op maat

Door op een efficiënte manier verschillende orders in te plannen kunnen wij garanderen dat we orders onder de 250 stuks binnen 10 werkdagen leveren. Vaak lukt dit zelfs al binnen 2 tot 5 werkdagen. Orders onder de 100 stuks leveren we meestal binnen 2-5 werkdagen. Een stuk sneller dan onze concurrenten. Dat komt omdat wij een eigen machine hebben in ons eigen dozenmagazijn. Onze operators zijn gespecialiseerd in het op maat maken van dozen. Gewoon bij ons in Enschede, zodat we de lijntjes zeer kort kunnen houden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de grondstoffen voor onze dozen altijd ruim op voorraad zijn. Nog sneller je dozen op maat ontvangen? Neem dan even contact met ons op. We kunnen in overleg ook spoedorders doorvoeren.

Wat kost een doos op maat?

De prijs voor een op maat gemaakte doos verschilt enorm per model, kartondikte, aantal en formaat. Wanneer je kleine aantallen bestelt liggen de kosten per doos wat hoger, omdat wij opstartkosten hebben. Naarmate je meer dozen bestelt, neemt de prijs per doos snel af. De kortingsstaffels lopen op en maken de prijs bij een afname van grotere aantallen uiteindelijk bijna gelijk aan die van een standaard fabrieksdoos. Dozen op maat blijven wel altijd duurder dan standaard dozen omdat het maatwerk is. Je krijgt gelijk na het configureren een prijsindicatie op onze doos op maat pagina.

Dozen op maat sample

Eerst zien dan geloven? We sturen graag een sample naar je toe! Je kunt dit zelf regelen door via de website 1 doos op maat te bestellen, inclusief de orderverwerkingskosten. Bevalt de sample? Dan brengen we de betaalde orderverwerkingskosten in mindering op je echte bestelling. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en betaal je maar 1 keer voor de orderverwerking.

Bedrukte dozen op maat

Je kunt ook je op maat gemaakte dozen laten bedrukken bij Twepa. Wij bieden je bedrukte dozen op maat aan in verschillende modellen en met verschillende druktechnieken. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze bedrukte dozen pagina.

Toch liever een doos uit voorraad? Bekijk dan ons complete assortiment met standaard dozen.

Dozen op maat advies

Weet je nog niet wat voor soort model doos of welk karton het beste aansluit bij jouw verpakkingsuitdaging? Neem dan contact op met brancheteam retail of industrie, ze adviseren je graag over de mogelijkheden.

Offerteaanvraag dozen op maat

Heb je meer dan 250 maatwerk dozen nodig? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan kijken we naar de beste optie om zo voordelig mogelijk doosjes voor jou te maken en kunnen we je een gerichte offerte sturen.