Het event: Blijf goed in beeld

Maandag 26 november | 16.00 tot 19.30 uur

Het juiste imago neerzetten én vasthouden. Dat is soms moeilijker dan je denkt. Waar wij kiezen voor Twentse nuchterheid, kiest een ander juist weer voor een internationale benadering. Hoe je het ook doet, de uitstraling van een organisatie is van essentieel belang voor succes. Neerzetten is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat je dat imago behoudt? Zien anderen jou wel zoals je zou willen? En zo niet, hoe zorg je er dan voor dat dat wel gebeurt?

Op het programma

Van 16.00 tot 16.30 uur | Ontvangst

Kom gezellig binnen en geniet van een persoonlijk kopje koffie.

Van 16.30 tot 17.00 uur | Coen Brinkman

Welkomstwoord

Van 17.00 tot 18.00 uur | Erik de Vlieger

Erik de Vlieger laat zien dat een succesvolle zakenman onaantastbaar is mits hij eerlijk blijft! Een flamboyante zakenman, een entertainer en charismatische man die een zeer boeiend en filterloos verhaal vertelt over zijn leven: het leven van een ondernemer. Jarenlang runde hij het familiebedrijf Imca Textielmachines met zijn vader en broer. Daar leerde hij het klappen van de zweep kennen. Daarna had hij onder andere zijn eigen luchtvaartmaatschappij, scheepswerf, mediaonderneming en leerde hij de beruchte (onder)wereld van de vastgoedsector van binnen en buiten kennen.

'Succesvol ondernemerschap is een keuze, ik begin waar menig ondernemer stopt.'

Erik reist speciaal voor Twepa af naar Nederland om ons zijn exclusieve verhaal te vertellen!

Van 18.00 tot 18.30 uur | Kleren maken de man

Niet alleen je houding en dat wat je doet hebben invloed op je imago. Ook met kleding kun je een gewenste uitstraling neerzetten. Een eigen identiteit creëren en het karakter van jouw organisatie meegeven. Bij het uitzoeken van bedrijfskleding komt veel meer kijken dan alleen de plaatsbepaling van het logo. Dit weten wij maar al te goed. Tijdens onze modeshow geven wij een kijkje in de wereld van de bedrijfskleding en PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen). Van representatieve kleding tot beschermende veiligheidskleding, die tegenwoordig ook heel modieus kan zijn! Laat je inspireren en kom erachter wat bedrijfskleding voor jou kan betekenen.

Van 18.30 tot 19.30 uur | 'Kuiern'

Na zoveel inspiratie is het heerlijk om nog even na te praten met elkaar. Onder het genot van een warme hap en een drankje 'kuiern' we graag nog even door. Voor mekaar.

Ben jij erbij?

Enthousiast? Meld je dan snel aan. Dat kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Je gaat gegarandeerd met een bak aan inspiratie weer naar huis. Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en te inspireren tijdens ons event in Enschede!

Wegens overweldigend enthousiasme zijn er geen plaatsen meer beschikbaar.