Bedrukte producten

Jouw producten voorzien van je bedrijfslogo, passend naar je smaak en huisstijl, daar maak je een impact mee. Bij Twepa bieden we graag de optie om jouw producten te voorzien van jouw ontwerp om zo een blijvende indruk te creƫren bij je klanten.

Altijd al je bedrijfslogo willen hebben op je bedrijfskleding of bijvoorbeeld koffiebekers? Bij Twepa zijn we er van overtuigd dat bedrijven waarvan het logo op meerdere plekken duidelijk en mooi zichtbaar is, minder snel worden vergeten. Zo behoud je met je logo een blijvende professionele indruk bij je (potentiële) klanten. Wij kunnen al vanaf lage oplages producten voorzien van een bedrijf logo. 

Bij Twepa kan je zowel kleding en disposables (zoals plastic zakken of bierbekers), als verpakkingsmaterialen en kantoorartikelen laten bedrukken.           

Bedrukte dozen

Gebruik een bedrukte doos als marketing instrument. Door hier je logo, slogans, kernwaarden, unique selling points of andere marketing uitingen op te plaatsen weet je zeker dat de ontvanger deze leest en misschien zelfs wel deelt met anderen tijdens het openen. Daarnaast val je met een bedrukte doos extra op ten opzichte van alle andere 'naturel' dozen.

Bedrukte disposables

Zowel in de horeca, op festivals of bij je foodtruck is het een bijzonder grote meerwaarde als je je disposables bedrukt of voorziet van je logo of een vrolijk patroon. Hiermee val je op bij je klanten en kan je ook marketing uitingen op plaatsen. Bij Twepa kunnen we bijna alle disposables voor je bedrukken, in de kleuren en op de plekken die jij wilt. 

Bedrukte verpakkingen

Wanneer je een product verpakt om het bij de klant te krijgen is dat het eerste waar je klant mee in contact komt. Dit is hét moment om een goede eerste indruk te maken als bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een plastic tasje, of een verzendzak. Wanneer mensen hiermee over de markt of door de winkelstraat lopen zijn ze onbedoeld een wandelend reclamebord voor jouw bedrijf als jij je logo en bedrijfsnaam op je verpakkingen hebt staan.

Bedrukte tape

Ook onze tapes zijn bedrukbaar. De meest voorkomende bedrukte tapes zijn gemaakt van PVC en PP Acryl. Je kan bedrukte tape bestellen vanaf 36 rollen. Bedrukt tape is de ideale optie voor wanneer een bedrukte doos bijvoorbeeld niet in je budget past, maar je toch je doos wilt personaliseren. Door met een bedrukte tape met je logo en bedrijfsnaam je dozen dicht te plakken bereik je toch het beoogde doel, maar bespaar je in de kosten. 

Bedrukte bedrijfskleding

Door je personeel een bedrukte softshell jas of shirt te laten dragen ben je beter zichtbaar en straalt het professionaliteit uit. Zo kom je met je bedrukte werkkleding gelijk goed voor de dag bij de klant. Ons gehele assortiment bedrijfskleding kan bedrukt worden. Je hebt zelf in de hand hoe groot je bedrukt, wat je bedrukt en op welke plek je de bedrukking zet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geborduurde bedrijfskleding

Ons gehele assortiment bedrijfskleding kan geborduurd worden, dus jouw logo of embleem kan zowel op de werkjassen als de polo’s worden geborduurd. Ook kan je zelf kiezen op welke plek het geborduurde logo komt, dus bijvoorbeeld op de mouw van een werkshirt, of op de broekspijp van een werkbroek. 

Meer ontdekken over de mogelijkheden? We bespreken graag samen hoe we jouw bedrijf optimaal in beeld kunnen brengen.

Bel ons op 053 - 435 55 55 of neem contact met ons op.