Commercieel Medewerker Binnendienst Food 32-40 uur per week


Ben jij de commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Hou je van de dynamische wereld van de foodbranche en krijg je energie van klantcontact? Ben jij diegene die altijd nét dat stapje extra zet om klanten te verrassen en te helpen met de beste producten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Kom werken bij ons gezellige Twentse familiebedrijf waar we samen groeien en bouwen aan langdurige successen. Sluit je aan bij ons team en geniet van een werkplek waar persoonlijke groei, korte lijntjes en werkplezier voorop staan. Waar wacht je nog op? Word onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst Food en help ons elke dag weer het verschil te maken!

Wat ga je doen als commercieel medewerker binnendienst?

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de spil tussen onze accountmanager, jouw collega’s op de binnendienst en onze Food klanten. Denk hierbij aan de horeca en food gerelateerde productiebedrijven. Jij zorgt ervoor dat onze klanten een geweldige ervaring hebben door mee te denken en te adviseren over het beste product. Je benadert potentiële klanten en werkt samen met jouw brancheteam aan het behalen van onze verkoopdoelen.

Bij Twepa hebben we veel langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. Onze verkoopafdeling is onderverdeeld in brancheteams; Zorg, E-commerce, Food, Bedrijfskleding en Industrie. Onderling wordt er nauw samengewerkt.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden.
 • Je bent proactief en gaat elke dag voor het beste resultaat.
 • Je denkt graag mee met de klant en adviseert hen over de best passende producten.
 • Je bent creatief, oplossingsgericht en resultaatgericht.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Je hebt al een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Wie zijn wij?

Samen Groeien. Dat doen we met jou, onze leveranciers en onze klanten. Wij werken nauw samen met onze klanten en leveranciers om de beste facilitaire producten en diensten te bieden. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op hun eigen specialisme. We gaan geen uitdaging uit de weg en denken met mekaar in mooie oplossingen. Voortdurend vernieuwen en bouwen aan een langdurig succes. Dat is de formule van ons familiebedrijf. Al sinds 1929.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke baan bij een Twents familiebedrijf waar jouw input gewaardeerd wordt. De lijntjes zijn kort en persoonlijke groei, ontwikkeling en werkplezier staan centraal.
 • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke provisieregeling.
 • Deelname aan onze pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een eindejaarsuitkering bij goede bedrijfsresultaten.

Ben je enthousiast?

Stuur dan snel je cv naar werken@twepa.nl t.a.v. Loes Hengeveld of bel voor meer informatie naar 053-4355555.

We kijken uit naar je reactie!